Hitta populära arbetsgivare inom den tekniska sektorn.

Läs mer på företagsprofilerna nedan

5 Företag

Ecolean
0 Lediga jobb

Ecolean

Ecolean develop and manufacture packaging systems for the liquid food industry – packaging material, packaging, and filling machines.

JM AB
3 Lediga jobb

JM AB

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet.

Knightec AB
0 Lediga jobb

Knightec AB

Vi är konsulter inom teknik och ledarskap. Vi söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Du hittar oss på tio orter från Lund i söder till Skellefteå i norr. Resultatet av vår produktutveckling hittar du över hela världen.

Vaimo
0 Lediga jobb

Vaimo

Vi hjälper företag över hela världen att nå e-handelsframgång. Som Magentos Global Elite Partner har vi levererat skräddarsydda handelslösningar till mer än 400 varumärken och handlare, inom B2B och B2C. Vi är stolta över att vara certifierade handelsexperter och erbjuder kompletta lösningar som våra kunder kan lita på. Vårt interna team består av över 300 specialister på kontor i över tolv länder.