Hitta populära arbetsgivare inom den tekniska sektorn.

Läs mer på företagsprofilerna nedan

5 Företag

Ecolean
0 Lediga jobb

Ecolean

Ecolean develop and manufacture packaging systems for the liquid food industry – packaging material, packaging, and filling machines.

JM AB
8 Lediga jobb

JM AB

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet.

Knightec AB
0 Lediga jobb

Knightec AB

Vi är konsulter inom teknik och ledarskap. Vi söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Du hittar oss på tio orter från Lund i söder till Skellefteå i norr. Resultatet av vår produktutveckling hittar du över hela världen.

PEAB
6 Lediga jobb

PEAB

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med 13.000 anställda och en omsättning överstigande 40 miljarder kronor. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Aktien är börsnoterad på NASDAQ OMX Stockholm. Koncernkontoret ligger i Förslöv i Skåne.